ISUS CRISTOS N’A FOST FIUL LUI DUMNE-ZEU SI NICI AL DACIEI, CI A FOST FIUL LUI IEHOVA SI AL IUDEEI.


SCRISOARE DESCHISA
Stimate D-le Prof.Octavian Sarbatoare,
Nu stiu daca va mai amintiti, dar in trecut am avut un schimb de mesaje. Mi-ati vorbit atunci ca, intentionati sa editati o carte despre religia geto-dacilor si, cred ca-i vorba despre cartea “Evanghelia Dacilor”, pe care ati prezentat-o in cadrul emisiunei “Conspiratia tacerii”. Sunt interesant sa citesc cartea dvs. si va rog sa-mi comunicati de unde pot s-o obtin, bineinteles contracost.

"Read More" 
In emisiunea Tv “Conspiratia tacerii” care a avut ca subiect  “Zamolxianismul între Trecut, Prezent si Viitor” si care a fost publicata pe YouTube, de unde am preluat-o pe blogul meu http://dacialan.blogspot.com/2013/07/zamolxianismul-intre-trecut-prezent-si.html, ati spus o multime de lucruri adevarate cu care sunt de acord,mai cu seama cu faptul ca noi romanii, urmasi ai geto-dacilor suntem poporul ales al lui Dumne-ZEU, nu  iudeii , care cred in Iehova, nu in Dumne-ZEU. Dar ati spus si o multime de lucruri inexacte care tin de domneniul stiintifico-fantasticului ori mai corect spus sunt simple speculatii nu adevaruri istorice.
In primul rand, in loc sa acordati o importanta deosebita temei dezbatuta in interviul pe care l-ati acordat, adica Zamolxianismul între Trecut, Prezent si Viitor” si sa-i incurajati pe romani sa se  intoarca la radacina nationala a culturii si civilizatiei geto-dacilor,sa reinvie religia pagana a Cultului Soarelui, a Zeului Mos si sa dezvolte neopaganismul si nationalismul modern si luminat, ati facut mai mult propaganda pentru jidanul Isus Cristos si biserica judeo-crestina. Iar ca sa-i convingeti pe romani sa creada in acest fals dumne-zeu, si aceasta religie de import,ati afirmat cand a venit vorba despre energia vechilor credinte ale geto-dacilor ca, “Sa stiti ca leg acea energie si de urma energetica a lui Isus din Carpati. Si in general in spatial tracilor de la acea vreme. Discutam de timpul de acum doua mii de ani, cand Isus cred eu a fost in Dacia, a fost initiat in Dacia ca preot zamolxian. A cunoscut foarte bine traditiile dacilor si spiritualitatea respectiva. Traditii si crezul cu care s-a dus sa lumineze neamul mamei sale in Iudeea. Ideie pe care eu  am cooptato in aceasta carte “Evanghelia Daciei”. Putem afirma cu un grad inalt de certitudine ca Isus a fost in Dacia, ca urmele sale au persistat pana la venirea crestinilor din sudul Dunarii, pe filiala slavona deci venise din Grecia pe filiala slavona si avem…sunt niste date care ne incurajeaza. Ne punem intrebarea, de ce crestinarea dacilor nu s-a facut violent, cum s-a intamplat in alte parti…la noi lucrurile s-au facut diferit, pentru ca era inca urma domnului Isus printre daci.Si ei il numeau chiar fiul lui Dumnezeu...Iata ca avem date clare si limpezi sa consider ca Isus era fiul Daciei”.  
Nimeni nu cunoaste cu exactitate nici cel putin data nasterii ori a mortii lui Isus Cristos, nu mai cu seama ca dvs. ori altcineva sa aveti dovezi autentice si concrete din care sa rezulte ca Isus a pus vreodata piciorul in Dacia. Aceasta este o simpla speculatie ca si alte speculatii bizare in care se spune ca Isus Cristos a studiat in India ori Japonia. In timpul vietii sale Isus Cristos a fost un om fara insemnatate si valoare, iar legenda sa, a fost fabricata cu mult timp dupa martea sa de catre iudeo-grecii, care doreau sa-si faureasca o noua religie, pe care s-o controleze si manipuleze dupa bunul lor plac.Intr-o carte bine documentata scrisa de Lloyd M.Graham si intitulata “Deceptions and Myths of the BIBLIE”(Deceptiile si miturile din Biblie) se spune cum legenda lui Isus Cristos si a Maicii Domnului, Maria, a fost copiata dupa unele legende ale filozofiei pagane. Numele de Maria are aceiasi radacina cu Maia si sta pentru toti asa-zisii salvatori ai omenirii. Spre exemplu: Mary si Isus, Maia si Buda, Maia si Hermes, Maya si Agni, Myrrha si Adonis, Myrrha si Bacus,  Maya Maria si Somona Casom (salvatorul Siameas), Mariama titlul pentru Krishna.Toate aceste Marii sunt mame planetare, numite “Holy Mary” (Sfintele Marii) iar fiii lor sunt considerati salvatori, ori mantuitori ori Fiii lui Dumnezeu. Asa ca, va recomand prieteneste sa va  informati si documentati mai bine, inainte de a va da cu parerea si induce cu ceva  lumea in eroare.
Sunt foarte revoltat de faptul ca dvs. care pretindeti ca sunteti un aparator al adevarului istoric, sustineti astfel de teorii stupide cu Isus Cristos, precum si fapul ca denumirea de Zamolxis vine de la cuvantul “pamant”. Geto-dacii credeau in Soare, nu in pamant, de aceia atunci cand, se nastea un copil ei plangeau de necaz ca v-a avea de suferit pe acest pamant, iar cand cineva murea se veseleau si erau bucurosi ca respectivul a scapat de necazurile pamantesti si a plecat in cosmos, la Zeul Mos in imparatia cerurilor.
Denumirea de Zamolxis a fost data de greci,insa adevaratul nostru zeu s-a numit ZEUL MOS, nu Zamolxis, ori Zamolxe. Dar grecii cu slavona lor de balta originara de pe Volga, neputand pronunta corect numele de ZEUL MOS, i-au zis Zamolxis, si aceasta schimonosire ori porecla aparand in scrierile grecesti a fost preluata de toata lumea, inclusiv de noi romanii, urmasii geto-dacilor. Zeul Mos inseamna zeul cel batran ori intelept, domnul zeu ori zeul suprem, pe care judeo-grecii din ura, gelozie si egoism l-au redus doar la un zeu minor al pamantului si-l confunda in mod intentionat pe Zeul Mos care este cunoscut cu vechime de peste 10 000 de ani cu Zeul Gebelizis,de pe timpul lui Pitagora. La randul sau Zeul Mos (Zamolxis) avea o ostire de zei si zeite, iar cea mai cunoscuta parte femenina a zeietatii noastre a fost Zeita Bendis.Dvs. confundati zeitele cu zanele. Zeitele au un grad superior zanelor, si nu orice zana poate deveni zeita, cu toata intelepciunea, corectitudinea, frumusetea si farmecul ei.Asadar, oricat ne-ar place de mult povestile cu Fat Frumos,Mos Craciun, Mos Ene, Ileana Cosanzeana, Cerbul Fermecat, Craiasa Muntilor,Alba ca Zapada, Zana Padurii si altele, acestea nu sunt nici zei si nici zeite, ci niste personaje ale traditiilor culturii noastra strabune cu care ne putem mandri, dar care din nefericire au fost inlocuite cu traditiile culturii iudaice si povestile de adormit naivi din Biblie.
Ati afirmat in interviu ca crestinismul la noi in tara a fost facut pasnic, nu prin violenta ca in Grecia, pe cand adevarul este tocmai invers. Dupa iudeii lui Isus Cristos, grecii sunt principalii promatori  ai crestinismului, iar in Grecia se mai pastreaza urmele sanctuarelor pagane, pe cand in tara noastra toate sanctuarele pagane au fost rase de pe fata pamantului de catre judeo-masono-crestini. Grecii au contribuit din plin la raspandirea Vechiului si Noului Testament, pe cand in tara noastra,biblia judeo-crestina a aparut in limba noastra abia acum circa 200 de ani.Pana prin secolele 13-14-lea, nimeni in tara noastra habar n’avea de Isus Cristos, de dumnezeii abrahamitici si mostenirea iudaica a sinagogii satanei,dar dupa venirea asa-zisilor descalicatori, tara ne-a fost impanzita cu o puzderie de manastiri si biserici crestine, in care erau si sunt expusi niste iudei oribili, denumiti “sfinti” crestini ca: Abraham, David, Isac, Iacob, Moise, Solomon, Isus Cristos, Maica Domnului, Sf.Petru, Sf.Pavel, Arhanghelul Mihail si multi altii.
Pentru a pune mana pe putere,conducatorii bisericilor si manastirilor crestine ortodoxe din tara noastra le-au luat fortat taranilor pamanturile si le-au trecut in proprietatea acestor institutii religioase judeo-crestine, conduse in trecut in exclusivitate de preoti si calugari greci.Taranii nostri erau biciuti ca animalele pe pamantul bisericilor si manastirilor crestine de tasnea sangele din ei. Erau fortati sa presteze voluntar zile de claca pentru o strachina de malai, si erau obligati sa plateasca taxe si pentru cenusa din vatra. Ei erau  inecati daca refuzau botezul crestin si li se taia limba daca refuzau sa se roage in biserici in limba greceasca, ruseasca, ebraica ori aramaica, limbi de neinteles de poporul nostru. Nu mai departe dar domnitorul Moldovei, Stefan cel Mare, in loc sa construiasca scoli pentru a face o educatie nationala sanatoasa poporului nostru, a construit o puzderie de biserici crestine pentru a indobitoci si intuneca mintea poporului nostru.  O mare dreptate a facut-o poporului nostru domnitorul Moldovei Col.Al.I.Cuza, care a luat mosiile bisericilor si manastirilor crestine ortodoxe si le-a impartit taranilor, dar reprezsentatii Bisericii Ortodoxe Romane, abia au asteptat sa vina judeo-comunistii la putere si sa le i-a taranilor pamanturile si sa-l treaca in CAP. Asadar, biserica crestina a lucrat mana in mana cu comunistii si securitatea, de aceea refuza sa le fie publicate dosarele preotilor, calugarilor si maicilor de la Securitate sub motivul ca pe ei numai Isus are dreptul sa-i judece si pedepseasca, nu si victimele lor.
Persoana care v-a luat interviu, caruia v-ati adresat cu “d-le doctor”, a spus la un moment dat ca, in 1998 a asistat la un Congres Mondial al Religilor tinut la Palatal Parlamentului. Acesta a povestit ca in timpul disputelor care a avut loc acolo, un reprezentat al bisericii ortodoxe romane cu un rang foarte inalt, i-a spus unui reprezentat al religiei mozaice in felul urmator: “Intr-adevar poporul ales de DumneZEU este cel evreu,dar sa nu uitam ca noi suntem cel mai bun”.Iar rabinul i-a spus “Da,accept ideia”.Bun in ce, in prostii si suferinte ? Pai daca poporul nostru ar fi cel mai bun, romanii ar detine puterea financiara a lumii in mainile lor, nu iudeii, nu-i asa ? Dar vorba aceia, romanului nu-i place sa-si vada defectele si sa se indrepte, ci ii place sa se dea mare in gara mica si sa se tina in prostie fudul, vorba aceia “Prostul daca nu-i fudul, zice ca nu-i prost destul”. Ziaristul Marin Neacsu intr-un articol intitulat “Despre procese si proceduri” a spus, citez : “Nu cred că există în toată lumea un popor mai uşor de prostit decât românii. Nu ştiu dacă avem această caracteristică în sânge, în vene, sau in gene, dar în mod cert există. Nu mai cred de mult în originile romane ale poporului român, mai degrabă cred în originile dace ale romanilor, dar această apetenţă a românilor către pâine şi circ, caracteristică –după cum se spune – plebei romane, încă mă ţine în dubiu. Rumunul este atât de aplecat către circ încât e gata să uite şi de pâine.”
Sunt total de acord cu cele afirmate de D-l Marin Neacsu, asa ca romanii ar trebui mai intai sa-si vada  barna din ochiul lor, decat sa arate cu degetul paiul din ochiul altuia, altfel va trai mult si bine cu vaga speranta ca daca crede in Isus Cristos si dumnezeii ambrahamitici, este cel mai bun si buricul pamantului. Martirul si eroul neamului nostru Corneliu Zelea Codreanu a spus ca, avem un popor necopt la minte si de cand a spus acele vorbe adevarate au trecut 85 de ani si cu toate ca,poporul nostru a trecut prin atatea necazuri, a ramas tot necopt la minte, de se lasa condus de toti veneticii straini si este cand cu Estul cand cu Vestul, cand cu Crucea cand cu Dracul ca preotul Burducea. Este foarte trist ca multi romani habar n’au ca-si trag originea din geto-daci, nu cunosc cultura, civilizatia si traditiile stramosesti, isi neaga in prostie adevarul istoric si sunt in stare sa te ucida, daca incerci sa le scoti din cap prostia cu Isus Cristos, istoria si traditiile mostenirii iudaice, fixate in mentalitatea lor de catre religia judeo-masono-crestino-ortodoxa.Iar daca prin absurd ar fi sa accept ideia dvs. ca crestinismul la noi s-a infaptuit fara nici un fel de rezistenta, inseamna ca avem un popor fara demnintate si caracter, daca s-a lepadat cu atata usurinta de credinta sacra strabuna si, s-a aruncat in bratele unei religii de import, care-si trage radacina din sinagoga satanei, nu din sanctuarele pagane de la Sarmisegetuza si Soarele de Adezit.
Chestiunea ca ortodoxismul inseamna ceva foarte credincios a fost preluat din religia iudaica, de aceia crestinii ortodocsi sunt foarte fanatici, maniaci si lunatici ca si iudeii ortodocsi. Iar un caz recent este cel al lui Florin-Oliver Stan, din nordul Moldovei, care a intentionat sa arunce in aer, cu un obuz gasit in muntii Sucevei,o universitate din Iasi.”Ma numesc Stan Oliver , am 40 ani si arat ca Iisus…Da , sint bolnav psihic , diagnosticat cu schizofrenia paranoida , vorbesc cu Dumnezeu…Iisus mi-a spus ca nu a multiplicat piinile si pestii in mod fizic ci i-a facut pe oameni sa-si imparta intre ei mincarea pe care o aveau….” a declarat acest crestin schizofrenic,care pretinde ca in el, s-a reincartant Isus Cristos si ca el vorbeste cu DumneZeu. Sursa:
http://adevarul.ro/locale/iasi/scrisoarea-teroristului-cuza-presedintele-basescu-sunt-bolnav-psihic-vorbesc-dumnezeu-om-inteligenta-extraordinara-1_51dc0425c7b855ff561d4954/index.html#
Reporterul de la “Conspiratia tacerii” a mai afirmat ca in ciuda celor 50 de ani de totalitarism comunist, religia crestina s-a mentinut la acelasi nivel. Pai cum sa nu se fi mentinut la acelasi nivel de plutire daca crestinismul este ca si comunismul de sorginte iudaica ? Mai departe reporterul a spus ca, biserica are spiritul sfantei treimi (Tatal,fiul si sfantul duh) si este o biserica care se bazeaza pe trei piloni: caracterul apostolic,caracterul sobornicesc si caracterul duhovnicesc. Ei si… au contribuit sfanta treime, ori toate aceste caractere ori principii care stau la baza bisericii ortodoxe cu ceva la imbunatatirea nivelului de trai al enoriasilor crestini,ori a tarii ? Ori au contribuit acestea la dezvoltarea stiintei si progresului uman ? Nici vorba de asa ceva! Din contra, asa cum ati spus societatea suporta biserica crestina, nu biserica  crestina suporta societatea.
Biserica este o institutie care niciodata n’a avut vreo legatura cu spiritualitatea,ci a fost si este pusa pe afaceri si profituri materiale colosale si dovada este ca statul si poporul crestin  saraceste iar bisercia se imbogateste.Si mai se spune ca crestinismul este moneteist adica crede intr-un singur dumnezeu, cand in realitate crestinii se inchina la doi dumnezei, la Tatal si la Fiul sau, desi povestea cu Fiul sau,Isus Cristos este o falsa inventie a unor sarlatani religiosi.Apoi toate cruciadele, revolutiile si razboaiele din lume au fost infaptuite de tarile crestine in colaborare cu fratii lor mai mari iudeii si masonii si aceasta denota ca crestinismul reprezinta fortele raului si intunericului satanic, nu fortele binelui si al luminii lui DumneZEU. Cat va mai dura aceasta stare nu se stie, dar se simte faptul ca, lepadandu-se de credinta strabuna pagana, si negandu-si trecutul istoric, pe poporul nostru l-a ajuns blestemul Zeului Mos si al tuturor strabunilor nostrii care si-au varsat sangele pentru apararea rasei, natie si patriei noastre.Cine nu observa acest lucru inseamna ca este gol sufleteste si se v-a stinge ca un balon de sapun. Daca intre noi,oamenii, glumim, ori ne contrazicem, ori razboim, nu-i mare paguba, dar cu divinitatea nu te poti juca si lua-o in deradere, ca-ti taie craca de sub picior fara sa simti.Avantul prostesc pe care a luat-o religia judeo-crestina, duce la prabusirea ei, iar cine nu-si da seama de aceasta inseamna ca nu-i un om intelept si bun filozof.
Tot reporterul care v-a luat interviul a spus ca: “Dacia a inviat odata cu spiritual legionar”. Aceasta este o eroare, o dezinformare, ca si faptul ca patriarhul bisericii ortodoxe Miron Crista a cochetat cu legionarii. Corneliu Zelea Codreanu, intemeietorul curentului politic legionar si-a luat denumirea de Miscarea Legionara, inspirandu-se dupa legiunile Imperiului Roman, deci de la dusmanii de moarte ai geto-dacilor. El n-a numit aceasta miscare Zamolxis, ori Burebista, Deceneu, Decebal, Petroporianus, ci a numit-o Arhanghelul Mihail, care a fost unul dintre cei sapte arhangheli iudei ai religiei iudaice.Deci Codreanu a inviat spiritual mostenirea iudaica a sinagogii satanei in tara noastra, nu spiritualitatea divinitatii pagane a geto-dacilor, ori DACIA. In cartea sa “Pentru Legionari” intr-un singur loc este mentionat numele regelui geto-dac Decebal, atat de important in istoria tarii noastre. Cel care a incercat reinvierea Daciei, a fost Mihai Viteazu, precum si Horia, Closca si Crisan, de aceia erau numiti de unguri, dacii, apoi parintele nationalismului,  Domnul nostru (Our Lord) Mihai Eminescu care a spus “In Romania totul trebuie dacizat”,de aceia l-au asasinat dusmanii zamolxismului si ai dacismului.
Patriarhul bisericii ortodoxe romane, Miron Cristea n’a cochetat cu legionarii. Dimpotriva, fiind patriarh si prim-ministru numit de regele filosemit Carol al II-lea si amanta sa sionista Magda Lupescu Wolff, l-a arestat si trimis la inchisoare pe seful legionarilor Corneliu Zelea Codreanu, care se considera atletul lui Isus Cristos, nu al Zeului Mos (Zamolxis).Un pretins inlocuitor al lui Corneliu Zelea Codreanu, la conducerea Miscarii Legionare, Serban Suru, din Bucuresti, a declarat acum cativa ani presei ca eu, Constantin Burlacu din New York, n’am cum sa fiu legionar, pentru ca sunt impotriva “latinitatii si crestinitatii poporului roman”. Deci Miscarea Legionara a optat si opteaza ca noi, romanii, ne tragem din tiganii Romei si ca suntem judeo-crestini chiar inaintea aparitiei crestinismului. Si atunci, cum a reinviat spiritul legionar, Dacia, daca s-au opus cu desavarsirii culturii, civilizatiei si religiei pagane a mosilor si stramosilor nostrii geto-daci ? Aceasta este o aberatie! Si nu cred ca pretinsii legionari de astazi se vor destepta si se vor intoarce la traditiile stramosesti ale geto-dacilor asa cum a cerut inainte de moarte sa, un comandant legionar din Chicago, Dr. Alexandru Ronnette, dupa ce si-a dat seama ca a luat plasa cu credinta crestina si mai cu seama cu fostul sef al Miscarii Legionare, Horia Sima.
Din cate am observat,ati cerut nu revenirea la un neo-paganism si nationalism modern si luminat, ci ati cerut ca Biserica Crestina Ortodoxa sa se reformeze pe linia strabuna, prin introducerea traditiilor strabune, prin inlocuirea hainelor negre cu hainele albe asa cum purtau sacerdotii pagani. Aceasta nu este o solutie inteleapta de a rezolva problema religioasa in tara noastra. Ci trebuie niste schimbari radicale pentru a inlocui raul din radacina, ca schimbandu-si doar hainele,nu se rezolva nimic, vorba aceia “Lupul isi schimba parul dar naravul ba”.N’ati vazut au fost schimbati comunistii Nicolae si Elena Ceausescu, cu comunistii Ion Iliescu si Petre Roman si credeti ca poporul roman a dus-o mai bine ? Nici vorba de asa ceva, din contra o duce din ce in ce mai rau, pentru ca sistemul globalism  iudaic de dominarea si subjugarea tarii a ramas acelasi, fie in politica, fie in religie.
De asemenea, am observat ca, i-ati mentionat pe aromanii din sudul Dunarii. Sunteti cumva aroman D-le Sarbatoare ? Dupa cum bine stiti in Tracia au existat peste 80 de triburi, dar nici unul nu apare cu numele de „aroman”. De asemenea, in Dacia au exista 15 triburi geto-dacice, dintre care doua nu erau de origine geto-dacica, ci celtica si germanica, care au fost desfiintate ori integrate in celelalte triburi in timpul regelui Burebista, cel care a fondat Statul Unitar si Centralizat Geto-Dac, insa nici un trib geto-dac, nu apare cu numele de „aroman”. Aromanii sunt o incrucisare intre legiunile romane si colonistii adusi ca sclavi in portiunea ocupata de Imperiul Roman in Dacia. Prin infrangerea Imperiului Roman in anul 271 E.N., atat legiunile romane cat si aceste incrucisari rasiale intre romani si sclavii lor, au fost alungati peste Dunare,insa aceste corcituri nefiind recunoscute ca fiind cetateni ai Imperiului Roman au fost numiti „aromani” ,adica neromani, deci nicidecum geto-daci. Se stie ca in timpul cotropirii celei 14% din teritoriul Daciei de catre Imperiul Roman, majoritatea geto-dacilor din acel teritoriu, s-au retras in Carpati, in Dacia Libera, nu au plecat peste Dunare in bratele Imperului Roman. Si cum geto-dacii in trecut erau un imperiu puternic care vanturau Imperiul Roman si erau stapani pe nordul si sudul Dunarii, nu-i exclus ca anumite traditii si legende geto-dacice de acolo, sa se fi pastrat  si sa fi fost preluate de asa-zisii aromani, dar nu ca ele ar fi de origine aromana. De multe ori aromanii sunt confundati cu macedonenii, care sunt de origine slavica ca si grecii si care au contribuit la fondarea unor legiuni ale Imperiului Roman, care au ucis geto-daci si au jefuit banditeste aurul, argintul si o mare bogatie a tarii noastre. Din punct de vedere istoric atat grecii, cat si macedonenii, precum si bulgarii, sarbii, ungurii,tiganii si kazarii(jidanii), nu sunt de rasa alba pura europeana, ci isi trag originile din stepele asiatice, de pe Volga,Altai,Nepal si fosta Kazarie.
Din cate am inteles dvs. traiti in Australia si ma mir cum de acolo n’au ajuns stirea ca Gigi Becali este un hot ca toti hotii, nu un om cinsit,drept si patriot asa cum l-ati elogiat. Ca are bani, facuti prin afaceri murdare, nu-i de mirare, vorba aceia si tiganul are bani, dar n’are cinste.  Nu stiu ce va leaga de Becali, care este macedonean ori aroman, si care se crede Sf.Petru si Alexandru Macedon, dar mi se pare exagerata si iesita din comun afirmatia dvs, precum ca: “Auziti de un om ca Becali care este un om onorabil  si care el singur este mai valoros decat o intreaga institutie… Becali crede in Dumnezeu”. Becali crede in Isus Cristos, nu in Dumnezeu, caruia se roaga sa-l ajute sa se imbogateasca cat mai mult, prin bisnita, specula, frauda, escrocherii si hotii.
Vazand ca nu-i mai merg ghesefturile si excrocheriile in Romania, a incercat sa fuga in Israel, pentru a scapa de justitie, vorba aceia cine se aseamana se aduna.De fapt majoritatea acestor aromani ori macedoneni cum se numesc ei sunt niste oameni cu doua sau mai multe fete. Si dovada este ca, atunci cand, au venit legionarii la putere s-au dat cu legionarii, cand au venit comunistii s-au dat cu comunistii, iar acum daca bantuie sionismul globalism s-au dat cu sionistii, deci sunt cum bate vantul. Ca printre ei gasesti si oameni seriosi cum a fost legionarul Dr.Constantin Papanace, este adevarat, dar Gigi Becali nu se poate compara nici la degetul cel mic de la picior al lui Constantin Papanace. Este adevarat ca, in timpul regimului comunist familia Becali a fost arestata si deportata in Baragan si Banat,pentru ca a simpatizat cu Miscarea Legionara, dar tot atat de adevarat este si faptul ca dupa ce a fost eliberata din deportare, a colaborat cu Securitatea si Militia, facand afaceri banoase cu branza si oi. Iar Gigi Becali vazand ca-i greu la muls si pascut oile, s-a apucat de bisnita in Bucuresti, pentru a duce o viata usoara si asta chiar sub nasul securitatii si militiei. Ori se stie bine, ca un adevarat legionar roman, prefera moartea decat sa se vanda pentru argintii lui Iuda.A uitasem, familia Becali nu este de origine romana, ci aromana, deci cu totul altceva decat urmasa a geto-dacilor.
Adevarul este ca pana la “politicienii”Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor, eu n’am intalnit oameni sa foloseasca un vocabular atat de scarbos si murdar, ca de la usa cortului tiganesc. Probabil facandu-si faima printre tiganii din Bucuresti, s-au tiganizat, de aceia au un limbaj de boschetari, birjari si satrari.  Nu stiu ce ati prezentat in cartea dvs. “Evanghelia Dacilor” dar daca ati vorbit despre traditiile credintei noastra strabune a geto-daciolor, de Cultul Soarelui si Zamolxis, va recomand sa-i dati un exemplar lui Corneliu Vadim Tudor. Va platesc eu exemplarul pentru Vadim, pentru ca vreau sa vad daca primindu-l il inlocuieste cu biblia judeo-crestina care pretinde ca o are permanent asupra sa. Numai astfel, putem sa ne dam seama de nationalismul si patriotismul lui, care se da mare zmeu contra ungurilor, dar cand merge vorba de actiuni concrete vine cu ideia ca ungurii sunt fratii lui intru Isus Cristos,iar in realitate nu intreprinde nimic contra lor, din care cauza ungurii capata curaj si continua sa-si faca de cap in tara noastra.
Referitor la sarbatoarea neopagana a Sfinxului care se va tine pe 6 August in Muntii Bucegi, ea este organizata de catre primaria locala din Busteni. Asadar, Biserica Ortodoxa Romana, n’are nici un merit si lauda pentru organizarea acestei sarbatori cum ati afirmat.Biserica Ortodoxa Romana , nu va renunta niciodata la mostenirea traditiilor iudaice si este dusmana de moarte a strabunilor nostrii, a spiriutalitatii divinitatii pagane, a cosmologiei si vietii vesnice.De aceia este bine sa nu va faceti iluzii desarte in aceasta privinta si sa va imbatati cu apa rece, pentru ca biserica si religia crestina care-si trage radacina din Judaism este un mare rau si pericol pentru umanitate si trebuie sa dispara, nu sa fie reformate pentru a suge sub o alta forma sangele poporului noastru si al altor popoare.Sper sa nu va suparati pentru aceasta scrisoare deschisa, care are menirea de a face lumina in toate colturile intunecate, nicidecum de a va deranja cu ceva.

Cu multa stima,

Dr.Constantin Burlacu
13 Iulie 7521 (2013),New York City, SUA

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928