D-LE VLAD PUSCASU, EU,CONSTANTIN BURLACU, SUNT ADEPTUL SANCTUARELOR PAGANE, NU AL CATEDRALELOR,BISERICILOR SI MANASTIRILOR JUDEO-CRESTINE,ORI AL SINAGOGII SATANEI, ORI AL TEMPLELOR MASONICE,ORI AL MOSCHEELOR ISLAMICE. E CLAR ?!

D-le Vlad Puscasu, am luat nota de comentariul pe care l-ati inserat la articolul “ISUS CRISTOS N’A FOST FIUL LUI DUMNE-ZEU SI NICI AL DACIEI, CI A FOST FIUL LUI IEHOVA SI AL IUDEEI” si nu stiu de ce n’ati retinut ca, eu v-am rugat de la bun inceput, cand v-am cunoscut, sa va informati si documentati bine inainte de a scoate o vorba din gura. De asemenea, sa vorbiti daca se poate numai ce trebuie si cand trebuie, in rest daca aveti fapte concrete pentru cauza nationala este bine, daca nu v-am rugat sa nu mai ma deranjati si umblati prostind lumea cu dezinformariile dvs.

"Read More" 

Eu n’am oprit pe nimeni sa creada in Iehova,ori Isus, ori Budha, dar vad ca fanaticii judeo-crestini, incearca pe toate caile sa-i impiedice pe islamici sa creada in Alah si nu numai atat, dar judeo-sionistii lui Iehova, cu ajutorul crestinilor lui Isus Cristos sunt cei care au sters Palestina de pe fata pamantului, incearca sa le ia arabilor petrolul, si sunt in spatele razboaielor criminale impotriva Irakului, Siriei, Libiei, Libanului, Egyptului, Iranului,Afganistanului, Pachistanului si al altor tari islamice.
Am spus si repet, am fost botezat crestin ortodax pentru ca asa a fost si mai este inca in Romania, prostul obicei al mostenirii iudaice, dar m-am lepadat de mult de aceasta religie judeo-crestina, care este o religie diabolica, a raului si a fortelor intunericului satanic. Sunt mandru si fericit ca, m-am  renascut pagan asa cum au fost mii si mii de ani mosii si stramosii mei geto-daci si cred in Zeul Mos, in Cultul Soarelui, Fiii Luminii si Intelepciunii umane.Deci ti-am spun si repet, cred in divinitatea pagana a Cultului Soarelui, nu in judeo-crestinism, Islamism, budhism,hinduism,confucionism, maya, masoneire, ateism ori alta religie buna sau rea. Si aceasta te rog s-o bagi bine la capatana, fara sa-ti mai pui intrebari stupide ca m-asi fi convertit la Islamism, ori iudaism , ori ateism ori mai stiu eu la ce alta religie iti trasneste prin cap, daca vrei sa nu te dau dracului, cu toate ca ne cunoastem de cativa ani buni. Ai inteles ?!
In legatura cu Morsi si Fratia Musulmana, ori alti islamici de geniul lor,cum sunt palestinenii,libaniezii, sirienii, irakienii,iranienii si altii, sa sti si tu mai pustiule necopt la minte, ca acesti islamici sunt singurii in lume care tin rezistenta contra dominarii si subjugarii lumii de catre globalismul sionism, iar eu si familia mea, precum si alti nationalisti romani autentici, care am suferit din cauza conspiratiei internationale judeo-masono-sionisto-comunista, nu o sa ridicam niciodata pumnul impotriva acestor islamici, care sunt victime ale tiraniei judeo-masono-sionisto-comunista, asa cum am fost si noi.Ai inteles cum sta situatia, ori esti greu de cap ? Si inca ceva, Ba’ath Pary, ca si Fratia Musulmana si alte organizatii nationaliste islamice, au fost in trecut afeliate ca si Garda de Fier, cu Partidul Nazist din Germania si Partidul Fascist din Italia, si eu nu sunt jidanul ascuns Simon Hersh alias Horia Sima sa lupt impotriva fratilor nostrii anti-jidani si anti-sionisti si sa-i asasinez si pun coaiele in gura cum a procedat Horia Sima si banda lui de criminali simisti cu Prof.Nicolae Iorga.
Lovitura militara contra lui Mohamed Morsi, care a fost ales presedinte pe cale democratica cu peste 52% din voturi, a fost organizata de agentii sionisti din Israel, Anglia si CIA, cu ajutorul crestinilor egypteni, care reprezinta doar 10% din populatia tarii, precum si cu ajutorul unor tari nedemocratice ca Arabia Saudita, Bahrin, Qatar, Emiratele Arabe Unite si Kuwait.Pana si ziarul American The New York Times, a scos in evidenta cum a fost sabotat regimul lui Morsi, din punct de vedere politic si mai cu seama economic de catre acesti agenti si aceste tari dusmane ale democratiei, dar care sunt bune vaci de muls ale marilor concerne jidanesti din SUA si Anglia.In ziarul anti-comunist chinezesc din New York, “The Epoch Times” din 13-17 Iulie 2013, in articolul intitulat “Egypt’s Christians Face Blacklash for Morsi Ouster” se spune cum crestinii bisericii coptice din Egipt, au strans semnaturi si au trecut la actiuni violente pentru rasturnarea regimului islamist a lui Morsi.Greseala lui Morsi a fost ca l-a numit Ministru al Apararii pe Gen.Abdel-Fattah El-Sissi, care a studiat in Anglia si SUA si a fost racolat de agentiile de spionaj ale acestor doua tari aflate la cheremul jidanilor. Gen.El-Sissi, este cel care i-a dat lovitura pe la spate celui care l-a desemnat Ministru al Apararii, vorba aceia de cine-ti faci mila si nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Iar in alta vorba inteleapta se spune “Cu ce mana dai cu aia primesti” asa ca, sa nu creada Gen.Abdel-Fattah El-Sissi ca-i batut in cuie in fruntea regimului militar din Egypt si-i vine si lui randu, chiar mai curand decat se asteapta. ”Armata ii ucide pe fratii nostrii. Misiunea ta este sa ma aperi pe mine, iar tu ma ataci pe mine. Armata s-a intors impotriva poporului egyptean. Acestia sunt soldatii nostrii; noi nu avem arme.” a spus cetateanul egiptean Alaa el-Din, citat recent intr-un ziar American din New York.
In Statele Unite, sunt foarte multe voci, ale unor inalte  personalitati politice care cer suspendarea oricarui ajutor militar acordat Egyptului pentru lovitura de stat militara organizata impotriva lui Morsi. Printre acestia se numara si senatorul republican Rand Paul. Iata ce mi-a trimis astazi intr-o scrisoare:
“…But Constantin, the Obama administration’s response to the events in Egypt recently just may take the cake.
Despite a military coup – and despite the fact that laws on the books prohibit the continuation of foreign aid to countries who have seen their leadership deposed by a coup – scofflaws in the Obama administration are continuing to funnel tax dollars and F-16s into Egypt!
That’s why I’m counting on you to sign your American Taxpayer Protection Petition IMMEDIATELY!
Just last week, I introduced legislation to stop U.S. taxpayer handouts to Egypt.
This should be common sense for two major reasons.
First, the situation in Egypt remains extremely unpredictable, unstable and volatile.
Many Americans have seen horrific images of violence – including video of President Mohammed Morsy’s backers throwing opponents off water towers to their deaths.
Just weeks ago, those were the thugs our government was funding with our taxpayer dollars. Two years ago, it was Hosni Mubarak’s government our taxpayer dollars were funding.
Today, there’s a new regime being installed ready to receive F-16s and U.S. taxpayer handouts.
Who knows where this will end up?....”

In liberty,
sig
Senator Rand Paul
Acum ce o sa faci d-le Puscasu, o sa-l raportezi la FBI pe senatorul american Rand Paul, ca este impotriva loviturii de stat militara din Egipt, contra unui presedinte ales pe cale democratica, asa cum a-i dat  de inteles ca m-ai raportat pe mine pentru publicitate in favoarea “unor fanatici islamici,atat cei din Egipt de la fratia musulmana,cat si altora(palestinieni,sirieni,iranieni si altii)” ? Du-te mai omulte si veziti de mucii tai, nu te pune cu un om politic de dreapta ca mine, ca eu nu sunt nascut ieri si nici nu sunt un linge fund al jidanilor ca tine, ci sunt un om al dreptatii si adevarului, iar daca nu-ti place n’ai decat nu intra pe blogul meu si du-te in Israel si linge-i in fund pe iudei cat vrei, ca eu n’am sa te opresc niciodata daca asta-i placerea ta, ca mare crestin ortodox.
Nu sunt pentru incurajarea actiunilor violente si teroriste, dar cecenii islamici din Boston, ca si afiricanul islamic din Londra trebuie sa fi avut la randul lor un motiv si o justificare a actiunii lor, nu-i asa ?  Poti tu sa-mi vorbesti de ce anume si-au riscat tineretea si viata si au comis astfel de fapte teroriste ? Dar te rog sa vii cu fapte concrete, nu cu speculatii culese dupa ureche din presa sionista. Christiane Amanpour de la CNN, care este islamica si casatorita cu un iman, pune niste intrebari stupide la Tv., incat incita mai tare lumea contra Americanilor. Spre exemplu, ea spune ca “cetatenii americanii ucisi in actiuni “teroriste”,asteapta raspus”. Foarte bine,adevarul trebuie elucidat, dar  cetatenii inocenti ai altor tari ucisi de americani ori prietenii lor israeliti, ori englezi, nu mereita sa primeasca un raspuns ? Japonezii ucisi cu bombele atomice americane la Hirosima si Nagasachi nu merita sa primeasca un raspuns ? Dar romanii ucisi in bombardamentele salbatice anglo-americane la Iasi, Galati, Ploiesti, Pitesti, Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Arad si in alte localitati nu merita sa primeasca un raspuns si chiar recompensa ?  Dar germanii ucisi in bombardamentele salbatice anglo-americane in Germania si mai cu seama in orasul Dresda, care a fost facut una cu pamantul, nu merita un raspuns ?  Dar vietnamezii si coreeni, bombardati de americani cu napalm, nu  merita un raspus ?  Dar iranienii ucisi cu arme chimice de nimicire in masa, date de americani Irakului, nu merita un raspus ?  Dar irakienii ucisi in cruntele bombardamente cu incarcaturi nucleare radioactive ale americanilor si NATO-lui, nu merita un raspuns ? Dar soldatii americani care au inhalat si au fost contaminati de substantele radioactive ale acestor bombe americane folosite in Irak, nu merita un raspuns ? Dar faptul ca SUA au atacat si invadat Irakul sub acuzatia falsa ca Saddam Hussein detine arme chimice,bacteriologice si nucleare, cetatenii irakieni, victime ai agresiunii americane, nu merita un raspuns ? Dar faptul ca copii, femei si batrani inocenti din Pachistan,Afganistan, Sudan si din alte tari ale lumii sunt ucisi de dronurile militare americane, nu merita un raspus ? Dar faptul ca cetatenii americani, sunt urmariti de dronurile militarte americane, nu merita un raspuns ? Dar faptul ca peste 150 de islamici inocenti sunt tinuti fara judecata, fara nici un drept uman in inchisoarea Americana din Guantanamo Bay, Cuba, nu merita sa primeasca un raspuns ? Numai in fostul URSS, judeo-bolsevicii sovietici tineau oamenii in inchisori si lagare fara judecata si fara drepturi umane. Acum ce face Statele Unite, exact ce a facut Uniunea Sovietica ? Pai cum sa nu vrea rusii sa reinfiinteze Uniunea Sovietica, daca vede ca Statele Unite au copiat tot ce faceau in trecut Uniunea Sovietica ?! Dar faptul ca Agentia de Securitate Nationala din SUA, asculta telefoanele cetatenilor americani si ai altor tari,nu merita un raspuns ? Cu ani in urma protestam in ploaie, ninsoare,vant, caldura ori frig in fata misiunei Romaniei Comuniste din New York impotriva faptului ca Securitatea asculta telefoanele romanilor. Acum,dupa prabusirea dictaturii comuniste, si dupa ce jidanii din fostele tari comuniste au venit aici, ce fac americanii, nu exact acelasi lucru care-l faceau securisto-judeo-comunistii ? Eu n’am venit aici sa vad cum infloreste sionismo-socialismul, de aceia asa cum am luptat contra tiraniei judeo-comuniste, voi lupta si contra tiraniei judeo-capitaliste.Asa ca, sa-ti iasa din cap prostia ca daca traiesc in America unde-mi “duc traiul zilnic” cum ai zis, ma voi apleca ori supune vreodata dictaturii sionismului globalism care-si bate joc de SUA, falimentand-o cu peste 17 trilioane de dolari si care inceraca s-o foloseasca ca jandarm al lumii contra celor care nu accepta dominatia si sclavia sionista, asa cum o accepta crestinii, printre care te numeri si tu, fara sa crasnesti din dinti,din contra sari ca o himera salbatica la beregata celor care opun rezistenta sionismului globalist. Sa-ti fie rusine d-le judeo-crestin, pro-jidan, filo-sionist, anti-islamist si anti-pagan.
Nu stiu care sunt exact cele 1000 de intrebari pe care vrei sa mi le pui, dar in mod sigur voi gasi un raspuns onorabil si logic la ele. Si nu-ti mai pierde timpul,ori  musca mainele de necaz  si afirma ca fac propaganda “islamica“, ca in realitate eu fac propaganda anti-jidaneasca si anti-sionista, de aceia nu intelegi ori crapi de necaz, asa cum ai afirmat: “Eu nu mai inteleg absolut nimic din propaganda asta pe care o duceti.Cui foloseste? QUI PRODEST cum zice latinul? propaganda ISLAMICA foloseste islamicilor.Sa inteleg deci ca v-ati convertit la vreo moschee.Nu va condamn e dreptul dvs de a crede in islam,si in islamici.Insa ce legatura ar avea cu ROMANIA cu AMERICA cu DACII cu visul dvs de a revedea curentul dacist inviat?”.
Asa dupa cum ti-am mai spus, tu este necopt la minte si total strain de cauza, daca nu intelegi ori nu ai curajul sa privesti realitatea in fata, asa cum este, nu cum ai vrea sa fie, ori cum ar vrea jidanii sa fie. Adevarul este ca, daca iudeii reusesc sa incalice tarile islamice, tarile budiste, ori hindu, ori de alte religii inafara de cea crestina, care este servitoarea lui Israel si a sionistilor, noi, nu vom putea reinvia niciodata curentul dacist, iar Romania si America se vor prabusi ca niste castele de nisip dupa ce sionistii se vor folosi la maxim de ele si isi vor atinge scopul de punerea omenirii sub dominatia si sclavia lor. Numai ca, vorba proverbului “Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ” iar planurile conspiratiei internationale jidanesti se vor prabusi datorita islamicilor si al rasei galbene, iar crestinii vor ramnea batand din buze, pentru ca sunt niste oameni fara demnitate, caracter si credibilitate, niste robi supusi ai jidanului Isus Cristos, ai Israelului si ai globalismului sionist.
Si inca ceva, daca suport lupta semitilor arabi, ori a negrilor, albilor, galbenilor, ori al altor rase contra jidanilor si sionistilor care reprezinta un mare rau si pericol pentru umanitate, nu inseamna ca sunt anti-roman ori anti-american si aceasta pozitie a mea o cunoaste bine FBI-ul si multi politicieni americani, adepti ca si mine ai libertatii, dreptatii si adevarului.Apoi nu sunt singur in SUA, ci suntem milioane care gandim la fel.Si nu islamicii din Fratia Musulmana ori alte organizatii nationaliste islamice au condus fostul URSS si fostele tari comuniste, ci jidanii, in colaborare cu masonii si crestinii. Asadar, acesti judeo-comunisti, nu islamicii au comis abuzuri, acte de terorism, torturi, crime, genocid si holocaust rosu contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii, asa ca stai in banca ta si nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala. Faptul ca englezii, francezii, spaniolii, italianii,americanii si israelitii, au probleme acum cu arabii si negrii, nu-i treaba noastra a romanilor, ca nu noi,am cotropit si jacmanit tarile arabilor si ale negrilor, ci aceste tari judeo-crestine vestice. Ca astazi s-a sucit roata vietii, si nimeni nu mai acepta formele colonialiste, ori monarhiste, ori ale dictaturii crestine, ori ale unui sistem democrat impusa cu forta de forte anti-democratice, este o realitate pe care trebuie s-o accepte toata lumea, indiferent dac se crede o supra-putere mondiala ori nu. Si acest lucru este valabil si pentru Anglia, si pentru SUA,Israel, Rusia, China si alte tari ale planetei PAMANT. Au cazut imperii mari ca: Imperiul Roman, Imperiul Kazar, Imperiul Mongol, Imperiul Otoman, Imperiul Austro-Ungar, Imperiul Englez, Imperiul Sovietic si altele, dar nu mai cu seama Imperiul Sionist, care fara ajutorul crestinilor este ca si mort de-a binelea. In concluzie daca te pricepi la politica si religie, apucate de ele, daca nu du-te mai bine la pascut oile ori vacile, ca vei fi mai castigat. In politica trebuie sa fie un om versat, bine informat si documentat, ca nu merge sa faci o politica cum bate vantul, adica cand cu estul, cand cu vestul, cand cu crucea cand cu dracu, ori cum suna buzunarul, ca din cauza unor politicieni de paie, natiunea si tara noastra au ajuns intr-un hal fara de hal. Cam atat am avut sa-ti spun si sper ca ai inteles de ce simpatizez cu semitii arabi, nu cu semitii iudei si de ce am o parere buna despre islamicii care se opun globalismului sionist si de ce am o parere rea despre crestini,care sunt slugile globalismului sionist.

Dr.Constantin Burlacu

NYC,16 Iulie 7521 (2013).

Comments

Dr.Constantin Burlacu said…
D-le Vlad Puscasu, pe mine nu ma intereseaza plagiatul Apostolului Pavel, care a fost jumatate jidan si jumatate grec si nici un citat din Biblia judeo-crestina, care este o carte de adormit naïvi, ci ma intereseaza lupta contra raului si pericolului ce-l reprezinta pentru umanitate, aceste fiinite biologice numiti iudei, israeliti, evrei, kazari, bolsevici ori cum se mai numesc ei.Daca SUA si tarile europene nu si-ar baga coada ca diavolii in tarile islamice, de dragul Israelului si al sionismului, SUA si tarile europene n’ar avea nici un fel de probleme cu islamicii si acest lucru il stiu bine majaroitatea americanilor si europenilor, cu exceptia unor jigodii si lichele puse in slujba Israelului si a globalismului sionist.Insa daca te apuci sa faci cruciade si razboaie contra acestor tari, e la mintea cocosului, sa te astepti la riposte de tot felul din partea lor. Corect, nu ? Apoi nu toate religile din lume ii indeamna pe oameni sa fie supusi, milostivi, toleranti si sa-si iubeasca dusmanii asa cum se intampla in religia crestina,ci ii indeamna la patriotism si rezistenta contra raului, fapt fara de care ar fi cuceriti si ar dispare, ori ar fi niste robi ai Israelului si jidanului international cum sunt crestinii.
Mai baiatule, de ce nu-ti vezi tu de viata ta si umblii cu turnatorii ca pe timpul regimului dictaturii comuniste de trista amintire ? Te-ai luat rau dupa zurlii astia de Valentin Manoliu si Robert Harvath, si bine n’ai sa ajungi. Este chiar atat de greu sa-ti iasa din mentalitate acest prost obicei de a para pe cineva ? De unde stii tu cu exactitate, ca un islamic este terorist si nu cumva un luptator pentru drepturile umane ale rasei, natiei si tarii sale ?! Se pare ca tu asculti prea mult postul de radio “Israelul Mare”, care se opune retrocedarii pamanturilor palestinienilor, si care ii numeste pe luptatorii pentru libertate si dreptate islamici, teroristi.Ai spus ca “Insa in general islamul este o religie de import”, dar esti total gresit, pentru ca, in tarile islamice aceasta religie nu este de import, ci este creatia lor, iar daca acesti islamici imigreaza in tari neislamice, legea islamica le interzice sa converteasca pe cineva contra vointei lui la islamism. Din cate sunt informat in Romania sunt o multime de islamici de origine turca si araba, insa nu cred ca acestia ar fi convertit cu forta la islamism vre-un roman si mai ales pe tine de esti asa pornit contra lor. Nu vorbesc in numele altor tari europene, de aceia ma limiteaz doar la tara mea natala, Romania si pot sa-ti spun cu o garantie de 100% ca religia crestina din tara noastra este o religie de import, care-si trage radacina in Israel.(va urma).
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare)Credinta strabuna, care sta la temelia rasei, natiei si tara noastra este religia pagana a Zeului Mos, a Cultului Soarelui, nu judeo-crestinismul jidanului Isus Cristos si a dumnezeilor abrahamitici. Dar cum tu suferi de un fanatism si extremism judeo-crestin rar intalnit,este greu sa admiti aceste adevaruri.Mai departe ai spus “uitandu-ne doar la crimele din siria,ne luam cu mainiile de cap,cand vedem mii de copii impuscati in cap,si oameni inocenti,fara nici o vina.” Dar de ce nu recunosti tu ca acei mii de copii sunt impuscati in cap de catre mercenarii platiti de SUA si tarile crestine ale NATO-lui, nu de catre trupele guvernamentale ? Si de ce nu recunosti tu ca acesti teroristi anti-Bashar al-Assad, au folosit arme chimice impotriva populatiei si armatei siriene,nu armata lui Bashar al-Assad ? Tu crezi ca mai poti prostii pe cineva, cu propaganda ta anti-islamica ? In trecut mi-ai trimis o multime de fotografii cu copii, femei si batrani, grav raniti ori morti in atacurile Israelului contra palestinenilor, acum de a-i sucit-o si ai devenit ca Israelul anti-islamic, anti-palestinean, anti-arab, anti-turk, anti-iranian, numai contra adevaratilor teroristilor care-i ucid pe acesti oameni inocenti,NU ? Vii sa-mi spui ca fiii si nepotii fostilor comunisti jidani conduc Romania si ca “de vina sunt eu,care nu sunt de acord cu propaganda islamica?” Tu nu vezi ca airezi si in loc sa te pronunti contra iudeilor de la care vine tot raul in Romania si in lume, te pronunti cu inversunare contra islamici, care lupta contra Noii Ordine Mondiale jidanesti ? Ce islamicii, nu jidanii, conduc compania CHEVRON din America, ori compania canadiana GOLD CORPORATION ?
Si atunci, de ce nu te legi tu de iudei, ci asa tam-nesam sari la gatul islamici, sa le sugi sangele, asa cum l-au supt cei care au organizat in trecut cruciadele,iar acum razboaile si revoltele din Irak,Libia,Siria, Egipt, Afganistan, Pachistan si alte tari islamice ? N’ai nici o ratiune si logica in gandire, dar iti dai neintrebat de nimeni cu parerea. Apoi pana a ajunge la “teroristii” islamici, ar fi mai bine,onorabil si corect sa te ocupi de hotii, teroristii si criminalii romani, care ameninta, tortureaza, ucid si jefuiesc sangeros rasa, natia si patria noastra.Deci invata mai intai sa faci ordine in capul tau, in casa ta, in gradina ta, in tara ta, si apoi daca ai o asa mare putere sa te amesteci in treburile interne ale altor tari si mai cu seama ale islamicilor. Adevarul este ca SUA si mai cu seama Romania, n’au nici un interes national in tarile islamice, deci islamicii trebuie sa aiba interese in tarile lor, nu americanii ori romanii. De acord, ori tot inca bati campii ? Asa cum a spus fostul candidat la presidentia SUA-lui, congresmenul Ron Paul din Texas, Statele Unite trebuie sa inceteze de a folosi majoritatea bugetul American in scopuri militare, iar trupele americane din intreaga lume, trebuie aduse in SUA, sa pazeasca aceasta tara aici, la ea acasa, nu la mii de kilometri, in peste 100 de baze militare americane raspandite in intreaga lume, si intretinute din taxele muncitorilor americani.Mai ai vreo neclaritate?Ai obtinut de la mine tot ce ai dorit pentru a cunoaste adevarul,”si in consecinta pentru a face ceva in mod pasnic,democratic si pacifist” ? Ori inca umblii cu soparla judeo-sionisto-crestina in san ?!
Dr.Constantin Burlacu said…
D-le Vlad Puscascu,se pare ca nu ai inteles ori nu vrei sa intelegeti mai nimic din ceea ce ti-am scris si aceasta inseamna o pierdere de timp. Cu oamenii care privesc lucrurile adevarate doar cu un ochi si le judeca cum le convine lor, nu cum se prezinta in realitate, nu te supara, dar n’am ce discuta.Fanatismul tau crestin l-ai manifestat cu multe ocazii si mai cu seama in ce priveste avortul. Cati copii ai d-le Puscasu, de este asa de tare impotriva avortului ? Dar D-l Pavel Corut, de la pro-Viata, cati copii are de este impotriva avortului ? Mi-ai trimis povestea unei tinere din jud.Botosani care are in prostie o droaie de copiii, si care pretinde ca i-a daruit DumneZEU. Hai sa fim seriosi ! Pai daca indienii, ori chinezii, care nu cred in Dumnezeu, ci in Krashna si Budha, au o droaie de copii si fiind natiuniile cu cea mai mare populatie a globului pamanesc, le-a daruit copiii si s-au imultit atat de tare totdatorita lui DumneZEU, ori jidanul Isus Cristos despre care crestinii pretind ca-i dumnezeul lor ? Povestea femeiei din Botosani, este cu cantec. Ea provine din parinti betivi si inculti, iar acea fata in loc sa se tina de carte, sa se educe si sa-si faca o cariera pentru a putea munci si suporta in viata, i-a placut sa stea cu cracii in sus si a facut copil la 15 ani, ca fecioara Maria, mama lui Isus Cristos. Dar nu s-a oprit aici, ci a facut copil dupa copil, iar acum asteapta s-o suporte statul din taxele romanilor.Eu optez pentru o societate moderna si civilizata, in care femeia are tot dreptul sa tina un copil ori sa-l avorteze si nimeni, dar absolute nimeni n’are dreptul sa-i dicteze ce sa faca, ca nu se amaraste nimeni cu copilul ori copiii ei, ci ea este responsabila de copil ori copii si de viata ei.
In legatura cu Palestina, daca aceasta nu este o problema a tarii noastre, atunci Romania nu ar trebui sa suporte Statul Rasist si Criminal Israel, impotriva palstinenilor, nu-i asa ? Ai inteles, ori crezi ca-i mai bine sa joci dublu rol si sa fii ca o curva ?!
In privina asa-zisilor “teroristi” islamici, daca-ti place sa vorbesti despre acest subiect, ca sa ai credibilitate trebuie sa prezinti in acelasi timp dovezi si fapte, din care sa rezulte cine de fapt i-a provocat ori ce i-a determinat sa treaca la astfel de actiuni. Apoi eu cred ca tu esti orb daca nu vezi ca palestinenii arunca cu pietre iar israelienii cu bombe. Islamicii ucid pe ici pe colo cate un om inocenti, iar anglo-americanii ucid sute de mii de oameni inocenti, in bombardamentele lor, in numele lui Isus Cristos, al “libertatii” si “democratiei”. Prin urmare invata sa fi un om corect si drept, altfel asa dupa cum ti-am spus n’avem ce discuta.
(va urma)
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare)In legatura cu Siria, nu mai este nici un secret pentru nimeni, faptul ca, SUA si tarile europene ii inarmeaza si-i spuporta pe teroristii din organizatia Al Qaeda, pentru a-l rasturna de la putere pe Bashar al-Assad si Partidul Baath care este considerat un partid fascist, anti-Israel si anti-sionist. Povestea ca americanii l-au ucis pe Osama Bin Laden este neclara, pentru ca in realitate Bin Laden si Al Qaeda au fost create de CIA.In sprijinul acestor teroristi feroci, a sarit in ajutorul lor in Siria, aviatia Israileana care a bombardat in Siria mai multe obiective militare si civile ale Guvernului si Statului Sirian.Mai ai ceva de comentat D-le Puscascu ?
Apostolul Pavel, ca si ceilalti apostoli care au scris biblia au copiat vartos din filozofia pagana si acest lucru l-au demostrat o multime de istorici, dar cum tu nu esti un om citit, n’ai cum sa stii toate acestea.
Mai departe ai spus “Insa pe JESSE VENTURA il stimez enorm si il urmaresc”. Foarte bine, dar nu prea cred aceste lucru, de vreme ce nu tii cont ca, acest fost guvernator American, a spus clar ca Buna Ziua,la posturile de televiziune americane ca, tragedia de la 9/11 a fost o lucrare interna a guvernului American, nu o actiune terorista a islamicilor. Deci cum ramane, il mai stimezi ori nu pe Ventura ?!
In ce-l priveste pe Dr. David Duke, nu te supara, dar tu nu esti nici la degetul cel mic de la picior al acestui aparator al rasei albe, libertatii, dreptatii si adevarului istoric. Asa ca las-o bala ca macane si te faci de tot rasul.D-l David Duke a scris niste carti extraordinar de bine documentate, iar cea mai recenta carte a lui se numeste “THE SECRET BEHIND COMMUNISM” http://www.davidduke.com/cgi-bin/dada/mail.cgi/r/dukeupdate/428931996288/ Tu cate carti ai scris ? Ori cate articole pentru deconspirarea judaismului, masoneriei, crestinismului, sionismului si comunismului ai scris ?
Ma bucur ca esti cel putin constient de faptul ca, crestinismul este o religie de import in tara noastra. Si nu uita ca orice crestin, este din punct de vedere spiritual jidan, pentru ca Isus Cristos a fost jidan, nu geto-dac, ori din Dacia cum a afirmat un propagandist judeo-crestin pe aici. Acum cred ca ti-ai dat cat-de-cat seama cum sta chestiunea cu “soparla”.Nu de mult te-ai luat de mine pentru faptul ca l-am criticat pe hotul de Gigi Becali, despre care mi-ai spus ca este un bun crestin care a ajuta Biserica.Deci dupa tine poti sa fi hot, terorist si criminal, daca esti crestin si crezi in Isus Cristos, totul este in regula si nu-i nici un pacat in fata lui DumneZEU, nu-i asa.In fine aceste sunt problemele tale, dar iti recomand sa nu-ti mai pierzi timpul ascultand voci straine, ci incearca sa asculti glasul sangelui geto-dac, glasul mosilor si stramosilor nostrii geto-daci,glasul dreptatii si adevarului si glasul lui Zamolxis si al patriei noastre, care plang de durerea si jalea in care au ajuns rasa, natia si tara noastra.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928