Agenții sovietici Mihai și Mariana Șora, KGB, Gestapo și Rețeaua Manoukian


    Cum s-a împușcat USR direct în cap, ieșind din competiția electorală Cred că e foarte bine pentru toată […]

  Cum s-a împușcat USR direct în cap, ieșind din competiția electorală

Cred că e foarte bine pentru toată lumea și mai ales pentru Campania electorală în curs că datorită firmei Papaya advertaising și a eMag s-a relansat în opinia publică discuția despre comunism – comuniști și mai ales s-a reactualizat tema cadrelor conspirate ale NKVD-KGB, active încă în viața publică și politică de la noi.
Campania Papaya – USR – eMag încercă să nege faptele istorice și micționează pe discernământul românilor, prezumând că acești n-ar fi niște auditori atenți, sau că nimeni nu va fi în stare să le dea replica cuvenită. Am să le-o dau eu și voi depune și plângere la Parchet pentru propagandă în favoarea unui agent al unui regim criminal comunist, condamnat oficial de Statul român și de întreaga lume, de asemenea voi depune și la Autoritatea pentru protecția consumatorilor o sesizare la adresa eMag, pentru campanie mincinoasă și înșelarea publicului.
Cu această campanie idioată și mincinoasă de promovare a agentului sovietic, efigia USR, se termină practic cu USR-ul, și nu doar acum ci și în viitor, vă prezic, ca de obicei infailibil, că acest partid s-a dus pe copcă.

A existat în Franța cu ani în urmă o intensă dezbatere pe tema Rețelei Manoukian, lichidată de nemți, după ce a fost livrată de NKVD Gestapoului, că colaborau onorabilele instituții, ca urmare a Pactului secret Stalin-Hitler, în fond cei doi erau neamuri, cromozomial, de ce să nu aibă și protocol adițional rudeniei de sânge.
Nu știu de ce sânge este Șora, dar partidul comunist francez unde activa el știu cu precizie că era doar o antenă NKVD, ca absolut toate partidele comuniste din lume din acea perioadă, controlate direct de Moscova.
„Rezistența franceză” roșie, nu foarte franceză în compoziția etnică, de fapt mai deloc franceză, a fost în totalitate controlată de Rusia sovietică, prin același Komintern al Moscovei, reactivat la noi la sediul GDS, după ’89, Centrală fondată de agentul sovietic Saul Brukner, aka Silviu Brucan. (Nota redacției „Justițiarul”: Mihai Șora este printre fondatorii Grupului pentru Dialog Social (GDS) binecuvântat și susținut financiar de George Soros, sosit special pentru asta la București în 5 ianuarie 1990)
Șora și Soroș, caricatură de Bogdan Petry.
Komintern, association of national communist parties founded in 1919, named Third International, also called Communist International, – its stated purpose was the promotion of world revolution, the Komintern functioned chiefly as an organ of Soviet control over the international communist movement.” – ENCYCLOPEDIA BRITANNICA.
"Read More"

                                                                *
Să citez de la Paul Goma mai bine, cetățean francez și expert pe tematica istoriei comuniste, cel care cu adevărat s-a luptat pe viață și pe moarte pentru libertate și drepturile omului, spre deosebire de Mihai Șora, nomenclaturist bolșevic, uzurpatorul fariseic de pe afișul eMag:
„Acum niște ani, în Franța, a fost de pomină scandalul provocat de văduva lui Missak Manouchian, cea care il acuzase pe agentul sovietic Boris Bruhmann, aka Boris «Holban», devenit general de Securitate, în România că, în anii războiului, fiind kominternist, conducea «rezistența franceză» după ordinele Moscovei și nu ezitase să-i dea pe cei din Grupul Manouchian, celebru grup de rezistență, pe mana…Gestapoului.
Între 1 septembrie 1939 (cand Franța a declarat război Germaniei) și 22 iunie 1941 – inceputul războiului in Est – Partidul comunist francez – ghidat de kominterniștii spioni sovietici a acționat impotriva Franței, sabotind industria de război, fiindcă…așa suna ordinul lui Stalin, prietenul lui Hitler;
– Din iunie 1940 – cand Franța a capitulat (iar Stalin l-a felicitat călduros pe Hitler pentru marea ispravă), partidul comunist francez (total «pătruns» de evreii originari din Europa de Est, dintre care nu puțini din Romania) a făcut tot posibilul ca să slăbească, să saboteze firava rezistență franceză – dusă de cațiva intelectuali, aristocrați, catolici și militari, in majoritate aflați in Africa, in colonii, o altă parte in Anglia, in jurul lui de Gaulle;
– Abia după 22 iunie 1941 comuniștii francezi… au intrat in rezistență – dacă Hitler nu mai era aliatul lui Stalin… Activitatea lor fiind mai cu seamă actele de terorism care urmau să provoace din partea nemților represalii sălbatice; deci luare de ostateci; deci moartea multor nevinovați – deci nemulțumirea generală
Șeful Rețelei Moscovei, Boris Bruhmann s-a intors in Romania, in 1946, cand a fost și el expulzat din Franța impreună cu alte sute de dovediți spioni sovietici – printre care Mariana Șora și iubitul ei soț;
Boris Bruhmann nu a fost militar, ci kominternist in Franța. Imediat după fuga șefului partidului comunist francez, Thorez. in URSS, «locțiitorul» acestuia Jacques Duclos – notoriu agent sovietic – l-a avut, nu neapărat «consilier» ci măcar «coleg» pe Bruhmann.
– Boris Bruhman a fost arestat în România – înainte de 1940 – pentru activitate comunistă, dar liberat «din lipsă de probe»;
– A trecut in Cehoslovacia – unde, declara el, Partidul Comunist nu era interzis…
– După ocuparea Cehoslovaciei de către germani, a plecat spre Spania, «ca să lupte alături de republicani», numai că… in 1938 nu mai avea ce face in Spania (republicanii fuseseră infranți, majoritatea lor se retrăsese in Franța);
– Boris Bruhmann s-a oprit în Franța. El pretinde că, la mobilizare (după 1 septembrie 1939) a fost incadrat in armata franceză și că a fost luat prizonier de nemți, fapt neadevărat, și a devenit un actor important al Rezistenței franceze (unul dintre puținii care au rămas in viață din grupul Manoukian [corect: Manouchian, n.m.] – celebra afacere a «Afișului Roșu».
Iată adevărul istoric, consemnat de majoritatea cercetătorilor din generația lui Courtois: Boris Bruhmann nu a făcut parte din grupul Manouchian – ci l-a controlat, din ordinul sovieticilor, declarind că el este singurul care dă ordine…;
Boris Bruchmann constatind că un franctiror, pe nume Davidowitz, și-a exprimat teama că Duclos și «Holban» sunt in suspect de bune relații cu…Gestapo-ul, l-a convocat la o intalnire «conspirativă» și l-a impușcat – apoi a pretins că Davidowitz era agent al Gestapoului;
Boris Bruchmann nu numai că nu a fost solidar cu grupul Manouchian, dar, la un moment dat, constatind că alcătuitorii lui nu sunt «disciplinați», că «activează anarhic» ba, pe urma lui Davidowitz, deveniseră bănuitori (in ceea ce il privea pe el, «Holban»), i-a livrat Gestapoului.
Boris s-a intors in Romania după 1945, sub numele de Boris Holban. Boris Holban a fost – din 1946 pană in 1953 – general de securitate;”
Am încheiat citatele din Goma, Jurnalul său din 2004, se găsește la liber.
                                                             *
Mihai Șora, subordonatul kaghebistului Boris Bruchmann și al lui Jacques Duclos – notoriu agent sovietic, s-a întors în România și a ajuns la Cabinetul Anei Pauker pentru că a beneficiat de o protecție superioară, NKVD nu a livrat Gestapoului toată rețeaua rezistenței franceze afiliată Partidului comunist, au fost doar o parte lichidați, cei care constituiau aripa militară, de care nu mai aveau nevoie, și care chiar deranjau că lucrau cam de capul lor.

Aripa ideologică a fost protejată, deoarece mai avea treabă de făcut – în România, unde lipseau ideologii comuniști, deoarece erau doar 458 de membri ai Partidului, până să vină URSS cu tancurile peste noi, majoritatea alogeni, comunismul nu avea priză absolut deloc la români – spre exemplu Ungaria, Bulgaria, vecinii noștri, aveau sute de mii de membri comuniști, ba chiar și peste ocean, în USA, Partidul comunist a avut o bază puternică.
Pentru „reeducarea” românilor s-a trecut la lichidarea masivă a elitei intelectualității autentice românești, la lichidarea țărănimii și a nucleelor de rezistență armată legionare în majoritate, ce au conlucrat cu NATO.
Alde Șora & comp conlucrau cu URSS, cu KGB. Bine răsplătiți pentru asta, ca toate hienele bolșevice de trădători de țară. Râuri de sânge au curs în România în acea perioadă sălbatică, barbară, a bolșevismului ruso-evreiesc. Partenerii lui Mihai Șora au ucis, au ucis, au ucis…
Cei de la Papaya, eMag și USR nu pot fi suspectați că n-au avut la îndemână suficiente motoare de căutare și surse deschise cu privire la Mihai Șora și activitatea sa de agent sovietic al NKVD, strămoșul KGB, cea mai teribilă mașinărie criminală din istorie, ce a lichidat zeci de milioane de oameni, condusă de Beria, călăul popoarelor, dementul sanguinar care-i inspira teama până și lui Stalin.
Mă interesează mai puțin că a lucrat sub Hannah Rahbinson Pauker, amanta lui Stalin și ucigașa elitelor românești, șefă la MAE, minister ruso-evreiesc controlat total de Moscova, ca și acum în mare parte.
În timp ce intelectualitatea românească putrezea în lagăre și la Canal și în Bărăgan, Mihai Șora ducea un trai bine remunerat de nomenclaturist bolșevic, nu de „activist pentru libertate și drepturile omului”, cum este scris pe obscenul afiș eMag. Culmea, mai e și membru al comitetului de initiativa pentru „Fără Penali în funcții publice”, pe undeva este corect tipul dacă era „Comitetul fără kaghebiști în spațiul public”, sigur nu se băga
Asta este tot ce am avut de scris pe tema asta, este o abjecție expectorația rudimentară publicitară a USR, eMag, Papaya etc
                                                                                                         George RONCEA
Notă redacția „Justițiarul”:
Andrei Badin a publict pe blog o pagină din jurnalul scriitorului și criticului de artă Barbu Brezianu de unde reiese că Mihai Șora a colaborat de la Paris cu Securitatea din România.Transcrierea acestei pagini:
„-Mă întreabă ce cred despre Șora
-Nimic bine.
-În 1940 și ceva era la Paris, era comunist și m-a îndemnat să colaborez cu românii iar Rodicăi i-a propus chiar să lucreze la Ambasadă. Firește că refuză. Este un suspect.
-E -Să afle toată lumea. Să nu fie ascunsă atitudinea lui de atunci. De la mine să se știe. Cînd a vrut sa revină în Franța nu i s-a mai dat voie. A fost turnător.”
Pagina din jurnalul scriitorului și criticului de artă Barbu Brezianu de unde reiese că Mihai Șora a colaborat de la Paris cu Securitatea din România. Click pe imagine pentru mărire!

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928