Posts

Showing posts from December 11, 2017

NICOLAE IORGA: HOHENZOLLERN sunt EVREI. Asta ar explica multe despre “Casa Regala” a Romaniei

https://saccsiv.wordpress.com/2016/07/15/nicolae-iorga-hohenzollern-sunt-evrei-asta-ar-explica-multe-despre-casa-regala-a-romaniei/ Posted in Uncategorized by saccsiv on Iulie 15, 2016 nicolae-iorga2 Foto: http://www.apologeticum.ro/2010/11/replica-lui-razvan-adolf-codrescu-denigrator-al-legionarilor-nicolae-iorga-nu-a-fost-ucis-de-legionari/ Am primit pe e-mail: Decembrie 1938. Evreii din Capitală şi ȋn special membrii Lojei desfiinţate a Marelui Orient, comentează în toate împrejurările, cu tendinţa de a se difuza în cercuri cât mai largi, următoarele: Consilierul Regal N. Iorga ar fi adus grave ofense Suveranului într-o şedinţă a Academiei, când preşedintele acestei înalte instituţii propusese ca toţi academicienii să se înscrie în bloc în „Frontul Renaşterii Naţionale” (înfiinţat de Carol al II-lea la 16 decembrie 1938, în locul partidelor politice declarate clandestine).În acel moment, N. Iorga s-a ridicat, spunând că îl surprinde ca tocmai preşedintele să facă o atare propunere

Circ macabru și "doliu național" cu o falsă regină, fără cetățenie română dar jidanca

Image
https://www.ziarulzona.ro/circ-macabru-si-doliu-national-cu-o-falsa-regina-fara-cetatenie-romana/ Majestatile Lor Regina Ana si Regele Mihai I participa la ceremonia de decorare a Principesei Margareta, cu Ordinul Legiunii de Onoare in grad de Cavaler, de catre ambasadorul Frantei, Henri Paul, la resedinta acestuia din Bucuresti, vineri, 16 octombrie 2009. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek ADEVĂRURI ASCUNSE DESPRE PRINCIPESA ANA DE BOURBON – PARMA, CĂSĂTORITĂ EITEL VON HOHENZOLLERN – SIGMARINGEN, CARE NU A AVUT CETĂŢENIE ROMÂNĂ, NU A FOST REGINĂ A ROMÂNIEI ŞI CARE A ACŢIONAT PENTRU DEZMEMBRAREA TERITORIALĂ A ŢĂRII NOASTRE! A FOST SAU NU A FOST INCINERATĂ ÎN ELVEŢIA DOAMNA ANA DE BOURBON – PARMA, CĂSĂTORITĂ EITEL VON HOHENZOLLERN – SIGMARINGEN?  

Seful Casei Regale, fiul unui ilegalist jidano-comunist care l-a alungat din tara pe "regele Mihai"

http://www.flux24.ro/exclusiv-seful-casei-regele-fiul-unui-ilegalist-comunist-care-l-a-alungat-din-tara-pe-regele-mihai/  Prezentat drept Şeful Casei Regale, mai precis Şeful Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I, începând cu anul 2006, membru al Consiliului Regal, Andrew Popper este unul dintre personajele al cărui trecut biografic a fost în ultimii ani învăluit în mister. FLUX 24 dezvăluie in exclusivitate câteva amănunte explozive din biografia neromanţată a familiei lui Andrew Popper. Andrew Popper a fost cel care in numele Casei Regale a facut public in 2 martie diagnosticul Regelui Mihai si a anuntat ca acesta s-ar afla intr-o stare foarte grava. Andrew Popper este fiul Lidiei (Zeltzer, sau Seltzer) şi al lui Armand Popper, născut în 1916, fost comunist ilegalist, asistentul lui Lucreţiu Pătrăşcanu, ministrul justitiei după august 1944.