Posts

Showing posts from June 16, 2013

Comorile dacice din estul Transilvaniei

Image
În aşa-zisa secuime, în judeţele Harghita şi Covasna, au fost descoperite peste 200 de aşezări, 34 de cetăţi şi peste 30 de tezaure, toate dacice!

SUA: DE LA DEMOCRATIE LA TIRANIE

Image
de Constantin Burlacu,PhD   Multa lume, stiindu-ma nu numai pro-american, dar American si romano-american ultra de dreapta, se v-a   intreba desigur, ce m-a determinat sa scriu aceste randuri. Dar nu-i deloc greu de aflat si nici de inteles acest lucru.   In primul rand vreau sa scot in evidenta faptul ca, aproape jumatate din viata mea mi-am trait-o sub regimul tiraniei comuniste din Romania, tara mea natala. Pentru a scapa de cruntele persecutii indurate sub Cortina de Fier a Imperiului Diabolic Comunist, visul meu a fost sa ajung in Statele Unite ale Americii, tara a democratiei si a libertatii umane. 

CORNELIU VADIM TUDOR:”EU AM AVUT MULTE IUBITE TIGANICI”(N.N.IMPUTITE). O SPLENDOARE…OARE NEVASTA-SA O FI TOT TIGANCA ?

Image
Corneliu Vadim Tudor: „Eu am avut multe iubite ţigănci. O splendoare. Elena Băsescu nu e colega mea, e gogoşica lui tata”

FIICA PRESEDINTELUI BASESCU, LULICA, ESTE O MARE SUPORTERA A TIGANILOR IMPUTITI

Europarlamentarul Elena Băsescu este prezentă duminică, la Sibiu, la Congresul Internaţional al Romilor. Fiica preşedintelui a fost primită cu flori, iar tinrerele îmbrăcate în costume tradiţionale s-au înghesuit să-şi facă poze cu ea. Elena Băsescu a primit cadou din partea lui Dorin Cioabă, preşedintele Tribunalului romilor de la Sibiu, varianta masculină a păpuşii ţigăneneşti, pe Bărculică, după ce anterior, chiar la nunta sa, primise cadou varianta feminină, respectiv păpuşa Lulica. 

CRESTINO-COMUNISTUL SI AGENTUL SIONISMULUI,CORNELIU VADIM TUDOR A FOST PUS PE FARAS DE CATRE MEMBRII PRM

Image
Plenara Extraordinară a PRM l-a dat jos pe Corneliu Vadim Tudor din fruntea partidului; Vadim: "Este o făcătură condusă de Viorel Hrebenciuc".

Stand With Rand-PAC, and Join the Class Action Suit

http://www.randpacusa.com/nsa_lawsuit_signupPAC2.aspx?pid=07b

SECRETUL AFACERILOR SI AMERICANII CARE AU DEVENIT MULTIMILIONARI PESTE NOAPTE

You'll never believe what we found on Line Item 12 of First Lady Michelle Obama's Tax Returns http://pro.stansberryresearch.com/1305OILROYAL/LOILP655/