TRADAREA DE NEAM SE PLATESTE CU CAPUL !

"Multimea este ca o nevasta proasta"
In vremuri ca cele de azi , cand doar unitatea intre nationalisti mai poate reprezenta un punct forte pentru rasa si natiune,din ce in ce mai multi nationalisti sunt sustinatori ai excrementului Paul Goma.
Cine este acest Goma ?
Pai dupa prima evaluare poti spune ca e un mare nationalist si anticomunist.Citat din biografia lui :
"Scriitorul Paul Goma s-a nascut pe 2 octombrie 1935, in satul Mana, comuna Vatici din judetul basarabean Orhei. Parintii sai erau invatatori: Eufimie Goma si Maria (n. Popescu). In 1941, tatal viitorului dizident anticomunist va fi deportat in Siberia, de catre NKDV, dar in anul 1943 va fi consemnat in prizonierat, in localitatea Slobozia-Ialomita. Familia Goma reuseste sa se refugieze in cele din urma in Transilvania, traind o vreme ascunsa, in localitati din zona Sibiului si a Tarnavei Mari, spre a nu fi repatriata fortat. Devenit elev al liceului "Gheorghe Lazar" din Sibiu, Paul Goma este pentru prima data anchetat de Securitate in 1952, considerat dubios sub aspect politic si mai apoi exmatriculat."

Foto:Paul Goma si sotia lui Ana Navodaru(jidanca)
"Un om fatarnic are 2 feţe si nici un obraz"
1. Acest citat il reprezinta in totalitate pe acest excrement.Motivele sunt urmatoarele :
"Acuzatiile de antisemitism, de negationist al Holocaustului - care i s-au adus in ultima vreme - sunt stupide din toate punctele de vedere. Un amanunt: sotia lui Goma e de origine etnica evreiasca..."
2. Reprodus din ziarul ” Natiunea” , Bucuresti, nr.15/septembrie1990 , pag.7
„Declaraţia de la Budapesta“ – amănunte senzaţionale
"Menţionata uneori –căci interesul protagoniştilor şi al complicilor este să se treacă vâmzarea de ţară sub tăcere – „Declaraţia de la Budapesta“, din iunie 1989, se cunoaşte puţin şi imprecis. În afară de obiectivele ei (ce stipulează faptul că Românii şi Maghiarii s-ar fi format în acelaşi spaţiu geografic – ??! – şi ca, deci, Transilvania ar fi „un spaţiu de complementaritate“ căreia îi trebuie garanţia „autonomiei“!!!), mai nimic nu a penetrat dincolo de zidul de tăcere al conspiraţiei anti-româneşti, unde participă şi aşa-zişii intelectuali „români“. Abia astăzi, după cercetări dificultoase, suntem în măsură să aducem amănunte.
Semnatarii iniţiali au fost, din partea românească, Stelian Bălănescu (din partea Cercului Român din R.F.G.), Mihnea Berindei (vice-preşedinte al Ligii pentru apărarea drepturilo omului în România – LDHR, Paris), Ariadna Combes (vicepreşedinte LDHR, fiica Doinei Cornea), Ion Vianu (LDHR – Elveţia), Dinu Zamfirescu (din partea Partidului Naţional Liberal), Mihai Korne (directorul revistei „Lupta“ – Paris). Din partea maghiară, au semnat lideri ai Frontului Democratic Maghiar (Antal G. Laszlo, Balogh Julia, Biro Gaspar, Fur Lajos, Keszthely Gyula, Molnar Gustav, Illyes Maria şi actualul ministru de externe, Geza Jeszinsky). Înţelegerea a fost parafrată în data de 16 iunie 1989. Ulterior, au mai semnat, din partea maghiară,şi alte persoane şi organizaţii (Rockenbauer Zoltan şi Vagvolgyi Andras pentru Federaţia Tinertului Democrat), Partidul Liber Democrat, Asociaţia Maghiarilor din Transilvania – prin Kiss Bela, preşedinte – redacţia revistei „2000“, prof. Bela Kalmann, Bojtar Endre etc. Textul declaraţiei s-a transmis, în felul unui apel către românii din România (??), în ziua de 18 iunie 1989, aât la BBC cât şi la „Europa Liberă“. Presa din Ungaria a fost mai lentă chiar, publicând acest text o zi mai târziu. Au mai semnat, în acelaşi moment, şi alţi „români“, al căror nume s-a ascuns până acum mediilor politice şi jurnalistice din România. Iată-i: Paul Goma, Monica Lovinescu, Virgil Ierunca, Neagu Djuvara, Vladimir Tismăneanu, Ileana Vrancea, Doru Braia, Bujor Nedelcovici, Dan Alexe, Daniel Boc, Theodor Cazaban, Matei Cazacu, Antonia Constantinescu, Sofia Cesianu, Florica Dumitrescu, Eugen Ionescu, Marie-France Ionesco, Adrian Niculescu, Alain Paruit, Alex. Sincu, Sanda Stolojan, Vlad Stolojan, George Barbul, Dina Brătianu-Missirliu, Al. Missirliu, Ileana Verzea."
Nota: Sa nu uitam si de sustinerea "regelui" Mihai in acest demers.
Scurt si la obiect : Ce nationalist, intreg la minte poate sustine un asemenea tradator de rasa si natiune ?

PS: Bai Sven Hassel de Romania vad ca te astept de cativa ani buni cu un raspuns dar cam intirzie , vezi sa nu te sufoce amintirile jidanesti..al dracului de tradator de nu te-ar manca pamantul..

M.T 14 words 

Comments

Dr.Constantin Burlacu said…
Este ceva de neinteles, cum Paul Goma, dintr-un nationalist si anti-comunist convins, a devenit comunist peste noapte prin anii ’68. Cunosc bine asa-zisa miscare Goma de prin anii ’77. In acea perioada,vizitand Ambasada Americana din Bucuresti, am fost intrebat cum de nu ma asociez cu miscarea Paul Goma. Raspunsul a fost prompt. Paul Goma este un dizident comunist, care vrea un comunism mai bun pentru el. El nu-i un luptator anti-comunist adevarat, fapt pentru care cei care m-au intrebat, unii informatori ai securitatii mi-au zambit, vazand ca nu ma las pacalit de nimeni. Plecand in Franta, Paul Goma, nu s-a lepadat de comunism, ci s-a inscris in partidul de stanga francez Marxist-Leninist. Venind in strainatate, am aflat ca a intrat intr-un mare conflict cu unul dintre semnatarii scrisorii sale, pentru ca n’au impartit in mod egal banii pe care miscarea Goma i-a primit de la unii sponsori din strainate. Era vorba de peste 100 de mii de dolari. Iar cel cu care intrase in conflict, a fost jidanul Constantin Ionescu, din Bucuresti, care in SUA si-a schimbat numele in Arthur Rabbuny.Din cate am fost informat de catre regretatii Ion V.Emilian si Ion Pantazi,din Germania, sotia lui Goma este jidauca de origine, iar socrul lui Goma,Navodaru, a fost colonel de securitate la Galati.Intre timp am crezut ca Goma s-a reabilitat sigur, mai ales ca incepuse sa demaste conspiratia international sionista. Dar ti-ai gasit sa faci din rahat prastie. Prin semnarea Declaratiei de la Budapesta, Paul Goma si-a dat singur cu firma in cap, si se adevereste ca n’are obraz, vorba zicalei "Un om fatarnic are 2 feţe si nici un obraz"
Anonymous said…
DOMNULE BURLACU AVETI 100 la 100 DREPTATE: PAUL GOMA I-A ENERVAT SI PE SECURISTI SI PE LEGIONARI SI PE JIDANI SI PE TOATA LUMEA: S-A CREZUT BURICUL PAMANTULUI INJURAND PE FIECARE PE RAND IN SCRIERILE SALE SI APARITIILE VIDEO.

RAUL VOLCINSCHI DIN CERNAUTI,CARE A FOST LEGIONAR,A DECLARAT CA PAUL GOMA A FOST UN GIGI-CONTRA IN PENITENCIARUL STALINIST DIN GHERLA:EL NU ERA DE ACORD CU ABSOLUT NIMIC.DE FAPT UN ATEU CONVINS,SI I SE POTRIVEA COMUNISMUL,FOLOSIT DE MASONERIE IN OCCIDENT SA-L DARAME PE CEAUSESCU CA IN 1989 SE SATURASE DE JIDANI SI DE FMI-SI APOI ARUNCAT CA O MASEA STRICATA LA GUNOI.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928