Romania ca o prada

de Dr.Constantin Burlacu

Acum vreo 3 zile, mai exact pe data de 10 Octombrie a.c., un oarecare Dumitru Chisalita, a incercat sa ne dea lectii de “patriotism”, “onoare” si “demnitate” prin articolul “Străini, mai români decât românii”, inserat in Tribuna din Sibiu. Dar iata ca n’au trecut nici 2 zile, si la intalnirea guvernantilor romani Basescu-Boc si cancelarul Germaniei Angela Merkel, care a avut loc in Romania s-a discutat “despre criza din România”. Pai cum vine asta, cu asa mari intelepti, adica “Straini, mai romani decat romanii” in Romania exista o criza economica, sociala si politica ? Nu stiu ce a invartit Boc asta, in timpul regimului comunist, dar acum sugand din degete a spus "Contăm pe faptul că relansarea economiei germane va da un nou impuls investiţiilor companiilor germane de profil în România". Prin urmare pe straini, inclusiv pe asa zisii investitori germani, ii intreseaza profituri in Romania, nu ca-i doare de faptul ca romanii sufere si traiesc in saracie si mizerie in propria lor tara, tocmai datorita acestor “patrioti” straini, care se dau mai romani decat romanii, nu-i asa ?! Din articolului scris de Sorana Maier in Tribuna de Sibiu,“Angela Merkel promite sprijin pentru minoritatea germana”, rezulta clar ca Germania acorda sprijin minoritatii germane,nu amaratul de popor roman.

Mai mult,din declaratiile oficialitatilor romane rezulta ca: "În cadrul întâlnirii, cancelarului german i-a fost prezentată situaţia minorităţii germane din România şi a FDGR şi s-au discutat probleme legate de sprijinul acordat pentru păstrarea limbii materne". Deci acesti straini germani, nici pe departe ca sunt “mai romani decat romanii” si “patrioti” daca in loc sa se incadreze in societatea romaneasca si sa aiba respect pentru limba romana oficiala din Romania, ei vor sa-si pastreze limba materna, adica limba germana, formand astfel un stat in stat in Romania, ca si imputitii astia de (H)un-guri. Mai ce mai dovada de patriotism si dragoste fata de limba noastra, de cultura noastra, de poporul si tara noastra, din partea germanilor! Apoi in loc ca Guvernul Roman sa fi cerut Germaniei cele peste 40 de miliarde de euro cat ii datoreaza in urma tratatele din trecut intre Romania si Germania, nemernicul asta , de “Emil Boc a făcut referire şi la obligaţiile de peste 140 milioane euro pe care statul român le are faţă de firmele germane, iar Merkel a declarat şi ea că a discutat cu premierul român această situaţie şi speră ca ea să fie rezolvată” se spune in articol.

Prin urmare, investitorii germani obtin mari profituri in Romania, beneficiind de naivitatea Poporului Roman si tot Romania este scoasa datoare fata de Germania ? Mai dar prosti mai sunteti ! Oare de ce nu va luat dracul pe toti care conduceti Romania, atunci cand l-a luat pe monstrul comunist Nicolae Ceausescu ??? Deci in loc sa-si impuna punctul de vedere al Natiunii si Tarii noastre, regimul “democrat” Basescu-Boc, opteaza ca România sa “devina stat Schengen”, sa ne desfiinteze astfel total Statul National Roman si sa devina o colonie a Germaniei si tarilor “democratiei” vest europene. La Cotroceni, orbul asta fanfaron de Basescu, in loc sa-i ceara Germaniei denuntarea pactului Ribbentrop-Molotov si despagubiri pentru acest act ilegal si antiuman, a procedat ca un nevleg, multumindu-se sa spuna “ne-am oprit asupra problematicii din Republica Moldova”, prin care n’a rezolvat cu nimic unirea Moldovei cu Romania.

Deci in loc sa discute problemele arzatoare ale Neamului si Tarii noastre, auzi la el cica, a discutat despre “probleme legate de strategia României pentru integrarea populaţiei romă”. Pai asta sta la baza strategiei Romaniei, tiganii ?! Acum se intelege de ce Basescu bea la masa cu tiganii, adica sta cu rusinea la masa, asculta muzica tiganesca manele, iar frate-su chiar a botezat copii de tigani pentru ca in loc sa-i integreze pe tigani s-a integrat ei in satra tiganeasca si s-a tiganizat, cu toate ca-i mai scapa printre dinti cuvinte ca “tiganca imputita” dupa care apoi isi cere mii de scuze ca nu si-a dat seama ca a fost mort de beat.

Daca ar fi ceva de capul lui Basescu, asa cum Nicolas Sarkozy ii expulzeaza pe tigani din Franta, tot asa si el ar trebui sa-i expulzeze pe tigani din Romania in Nepal, de unde isi trag originea. Apoi ce fel de conducator al Romaniei este Traian Basescu, daca le permite jegosilor si talharilor acestora de tigani sa incalce Constitutia Romaniei si sa aiba “rege” si “imparat”, ca si cum tara noastra ar fi un fel de Romanistan, adica tara tiganilor, sau romilor cum si-au luat mai recent denumirea pentru a confunda poporul roman cu tiganii. Cand Dr.Napolion Savescu din NYC, i-a cerut lui Basescu sa-l sarbatoreasca pe regele geto-dac Decebal, acesta s-a opus si l-a sarbatorit pe Imparatul Roman, Traian, care a furat din Dacia, ca un hot si bandit 165 000 kg. de aur si 331 000 kg.de argint, care intrecea cu mult comoara faraonului Egiptului. (urmeaza)

Nu degeaba il cheama Traian ca pe imparatul roman, Traian, ca si el ne-a jacmanit flota nationala si a vandut-o la preturi de nimic strainilor, pentru asi umfla buzunarele personale cu bani din afaceri murdare. In loc sa le retrocedeze romanilor pamanturile, casele si bunurile materiale luate cu forta de regimul comunist din care a facut parte atat Basescu cat si Merkel, Basescu si ciracii lui, cer fara rusine “Retrocedări către etnicii germani”. Nu i-a obligat nimeni pe germani, ori jidani, ori tigani, ori unguri sa traieasca in Romania, asa ca nici un fel de retrocedari si despagubiri pentru venetici, iar daca nu le convine n’au decat sa nu mai calce piciorul pe la noi ca nimeni nu plange dupa aceste lacuste lacome.

http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/angela-merkel-promite-sprijin-pentru-minoritatea-germana-56879.html#spam

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928